Sponsoring

Sponsoring

Om zorg te kunnen dragen voor de wekelijkse pakketten hebben wij veel steun nodig.
Dit kunt u doen op diverse manieren:

A) Ondersteuning met voedsel
Door voedsel af te geven op de Montageweg 1A op donderdag- of vrijdagochtend. Ook duurdere producten, zoals waspoeder of tandpasta zijn zeer welkom. Voor levering van producten kunt u contact opnemen met de coördinator levering producten op nummer 06 - 528 528 15.

B) Door een eenmalige gift of door donateur te worden.
Met name is er geld nodig voor de logistieke organisatie van onze Voedselbank. Hierbij valt o.a. te denken aan koel-en vriesinstallaties, koeltransportwagen, schoonmaakapparatuur, kosten in het kader van de voedselveiligheid etc. Voor meer informatie over het doneren van giften kunt u contact opnemen met de penningmeester van het bestuur of maak u gift over op rekening NL 40 ABNA 0 434 2542  90 t.b.v. de Voedselbank Nieuwegein – IJsselstein.

C) Door het opzetten van een bijzondere actie
Hierbij kunt u denken aan een inzamelingsactie van zowel voedsel als geld voor onze Voedselbank binnen uw organisatie. Hierbij valt te denken aan een bijzonder jubileum of een andere belangrijke dag, waarop u uiting wilt geven aan het belang van sociaal ondernemen binnen uw organisatie. Voor meer informatie over het opzetten van een bijzondere actie binnen uw organisatie kunt u contact opnemen via info@voedselbanknieuwegein.nl.

Ophalen van uw pakket in Nieuwegein:
Alleen mogelijk op VRIJDAG van 10.30 - tot 12.00 uur.
Montageweg 1a, 3433 NT Nieuwegein

Ophalen van uw pakket in IJsselstein:
Alleen mogelijk op VRIJDAG van 10.45 - tot 11.45 uur.
Kameraplein 73, 3402 BZ IJsselstein